5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

dâhilin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çalışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Bu yol çoklukla ivedili bir durumda hızla açılabilen son çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseriya bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp sonuç çekilebilmesini katkısızlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve yaraşır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından muavenet alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya sahih ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve güzel çkırmızıışması önemlidir.

Paslanmaz Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik ciğerin tercih edilir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page